ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ


Στην πραγματικότητα , ο καθένας θα πρέπει να γνωρίζουν και να πιστεύουν ότι αυτός ο κόσμος με τον καιρό θα καταρρεύσει , το σύμπαν θα καταστραφεί αργότερα εμφανίστηκε ένα άλλο βασίλειο που ονομάζεται ΦΥΣΙΚΑ , συντάξεως επιζώντων ,
ΦΥΣΙΚΑ , συντάξεως επιζώντων είναι η ανθρώπινη φύση που όλοι οι ενέργειές του θα ανταμειφθούν στον κόσμο , το οποίο είναι καλό και σύμφωνα με την καθοδήγηση του Θεού θα θέσει το αιώνιο ουρανό , ενώ οι ασεβείς θα ριχτούν κάτω στην κόλαση ......
Σύμφωνα με την Φυσικών Επιστημών , σχετικά με το θέμα της Αποκάλυψης είναι :
Η απόσταση μεταξύ του ήλιου και της γης εκτιμάται σε + 150 εκατομμύρια μίλια ( 150 φορές 10 στη δύναμη των έξι ) , η ταχύτητα του φωτός είναι 300 χιλιάδες μίλια ανά δευτερόλεπτο . Έτσι, ο ήλιος για να φτάσουν στη γη διαρκεί περίπου 8 λεπτά 33 δευτερόλεπτα . Η κεντρική γραμμή του ήλιου είναι ίση με 1.400.000 μιλίων και μια επιφάνεια 4 φορές pi η ακτίνα στο τετράγωνο, ισούται με 4 x 22/7 x 7.000.600 μίλια = 616.5 χ 1010 km. Ακτινοβόλο ενέργεια του ήλιου είναι ίση με 5,7 x 1027 θερμίδες ανά λεπτό , κυρίες abi άναψε δισ. ¬ 50 χρόνια για να θερμάνει 15 εκατομμύρια βαθμούς cel ¬ Κίο .
Παντοδύναμος Αλλάχ . που δημιουργούν και ρυθμίζουν αυτό , πόσο μεγάλη είναι τα πλάσματα του ήλιου για την ανθρώπινη ύπαρξη και το φυσικό περιβάλλον . Ένα πρόβλημα που προκύπτει είναι το εξής: Ποιος μπορεί να εγγυηθεί ο ήλιος να παραμείνει σε μια τέτοια κατάσταση , πώς είναι ότι , όταν ο ήλιος δεν λάμπει όπως συμβαίνει σε ξαφνικές διακοπές ρεύματος ; Έτσι, η απάντηση είναι να περάσει την αποκάλυψη , όπως είχε υποσχεθεί από τον Αλλάχ .
ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ Κοράνι ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ :
1 . Στο Al A'rof σκέψη 187 , σημαίνει :
Θα σας ρωτήσω για το τέλος : " Πότε θα συμβεί ; " Πείτε : «Αληθώς η γνώση της ώρας είναι από την πλευρά του Κυρίου ? Κανείς που μπορεί να εξηγήσει το χρόνο, αλλά Εκείνος Doomsday ήταν πολύ βαρύ ( εμφύλια haranya για πλάσματα ) στον ουρανό και στη γη Απόφαση δεν θα έρθει σε σας , αλλά με την άφιξη . . - έφτασε " . Θα σας ρωτήσω και αν ξέρει πραγματικά . Πείτε : «Αληθώς η γνώση της ώρας είναι με τον Αλλάχ , αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξέρουν " . Σούρα Αλ A'rof σκέψη 187 .
2 . Σε Az Zalzalah 1-6 , σημαίνει :
Όταν η γη κλονίζεται με το σοκ ( το οποίο είναι φοβερό ) , και η γη έχει εκδοθεί βαριά φορτία ( σύλληψη ) του, και ο άνθρωπος ρώτησε: « Γιατί είναι η γη ( έτσι κι έτσι ) ; " , Σε Γη αφηγείται την ιστορία της ημέρας , επειδή ο Κύριος σας έχει δώσει εντολή ( ώστε) να τον . Την ημέρα εκείνη ο άνθρωπος από τον τάφο του σε μια ποικιλία περιστάσεων , που παρουσιάζεται σε αυτά ( τα παιδιά ) από την εργασία τους .
3 . Στο Al Qaria 1-5 , σημαίνει :
Η Ημέρα της Κρίσης είναι η Ημέρα της Κρίσης είναι; Ξέρετε ποια είναι η Ημέρα της Κρίσης είναι; Εκείνη την ημέρα οι άνδρες , όπως οι τερμίτες διάσπαρτα , και τα βουνά σαν γούνα σπατάλη .
4 . Στο Takwir στην παράγραφο 1-6 , σημαίνει :
Όταν ο ήλιος τυλίγονται , και όταν τα αστέρια πέφτουν , και όταν τα βουνά καταστράφηκαν , και όταν οι έγκυες καμήλες εγκαταλείφθηκε ( δεν αγνοείται ) , και εάν συλλέχθηκαν τα άγρια ​​ζώα , και αν οι ωκεανοί θερμαίνονται , At- Takwiir

Έτσι μπορούμε να ξεκινήσουμε όλοι THINK ..........

Comments

Popular posts from this blog

DAMPAK NEGATIF REFORMASI

SURAT TERBUKA utk MENDIKBUD